Bedrijfsprofiel

Alles onder 1 dak bij  'i love my dog and cat'.

Mijn naam is Kristel van Hulst. Eigenaresse van i love my dog and cat, gevestigd op kerkstraat 32a in Kerkdriel. Na mijn trimopleiding en vele stage's gehad te hebben bij dierenartspraktijken en trimsalonnen ben ik een trimsalon gestart. Hier bleek veel vraag naar de zijn waardoor ik een stapje groter ben gegaan door de trimsalon te combineren met een speciaalzaak enkel op honden en katten gebied.

Sinds vorig jaar ben ik een samenwerking aangegaan met dierenartspraktijk Suylighem welke iedere woensdag avond tussen 19:00-20:00 en iedere vrijdagmiddag tussen 16:00-17:00 inloopspreekuur houdt.

Naast het ondernemen was ik ook altijd nog druk bezig met studeren. Zo behaalde ik het het honden en katten besluit, instructeursdiploma 1,2, en 3, kk1 en kk2, en heb onlangs de opleiding hondenspecialst afgerond waarbij ik nu ook gedragsdeskundige ben en puppy trainingen verzorg. De puppy training verzorg ik 1 op 1 waarbij een baas en hond dus altijd aan bod komt. Daarbij ben ik van mening dat wanneer een pup goed wordt begeleid en vooral wordt begrepen, dat men gedragsproblemen hiermee voorkomt.

Tevens bieden wij nu ook een dagopvang aan voor honden en kunnen katten en honden logeren bij ons. Dit alles is in huiselijke kring zodat de factor 'stress' beperkt wordt.

Kortom; heeft u advies nodig over alles omtrent hond en of kat, je zit bij ons aan het juiste adres!!! Vele specialisten en vooral kennis onder 1 dak is uniek te noemen en hier ben ik dus ook erg trots op!

Zit u moeilijk met het vervoer van het halen of brengen van uw hond en-/ of kat? Geen probleem, de haal en breng service staat dan voor u klaar.

Kristel ziet u graag in .
de Haar 36 te Ammerzoden / 06-25501184

Laatste nieuws

 • 1 juni 2016OPEN AMMERZODEN

  Vanaf 1-6-2017 zijn wij open op onze nieuwe locatie, De Haar 36 , Ammerzoden...

 • 4 juni 2013DIERENARTS

  i love my dog and cat is in samenwerking gegaan met dierenarts praktijk Suylighem welke iedere woens...

Meer nieuws

Twitter

  Meer tweets

  Contact

  U kunt op de volgende wijze contact met ons opnemen.

  I love MY Dog and Cat
  De Haar 36
  5324 DB Ammerzoden

  Copyright © 2012 NCCS, alle rechten voorbehouden