Puppy Training

Het volgen van een goede puppy cursus of puppy training is van groot belang. Maar wekelijks op een veld staan en soms het gevoel hebben niet aan bod te komen met al uw vragen, zijn vaak redenen om af te haken. Bovendien krijgt u soms verschillende adviezen waardoor u door de bomen het bos niet meer ziet.

Ik bied u een alternatief om uw jonge hond in korte tijd op een juiste manier op te voeden. Het doel van mijn puppy cursus is het voorkomen van gedragsproblemen.

In 5 privé-lessen ben ik uw puppycoach en maak ik u wegwijs in de wereld van uw hond. De onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere; socialisatie met andere honden, wanneer roep ik mijn hond ? Hoe voorkom ik dat mijn hond bij andere mensen overlast veroorzaakt ? Hoe zorg ik er voor dat hij goed alleen thuis kan blijven? etc. Daarnaast worden veel misverstanden opgehelderd.

De eerste les is thuis, waarbij gesproken wordt over algemene zaken als zindelijkheidstraining, dagelijkse belasting, zelfstandigheidstraining en omgang met de pup. Om alle informatie die ik geef nog eens na te kunnen lezen, laat ik een puppyhandboek achter.De overige 4 lessen vinden plaats op bijvoorbeeld ‘de visoever’ in Kerkdriel of de loonse- drunense duinen. Op deze plekken zijn tijdens de lessen ook veel andere honden aanwezig, zodat we veel aandacht kunnen besteden aan het socialiseren met soortgenoten en het leren van de hondentaal.

Tijdens de lessen heeft u alle gelegenheid uw vragen en/of problemen aan mij voor te leggen maar ook tussen de lessen door en na de puppycursus kunt u voor al uw vragen over uw pup telefonisch of per e-mail bij mij terecht. Kortom; ik zal de komende maanden uw puppycoach zijn!

 

Prijs privé cursus a 5 lessen €210,-